(Poistunut julkaisusta)

CAM ohjelmoija/CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

We´re a little different here!

Pole on vahvasti kasvava huippumaastopyöräbrändi, joka tekee maailman parhaita maastopyöriä. Pole myy pyöriä suoraan kuluttajille ympäri maailmaa ja heidän tuotteita käytetään harrastus- ja kilpailutoiminnassa. Työntekijöilleen Pole tarjoaa monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Pole etsii huipputekijöitä, jotka kokevat ylpeyttä toimiessaan modernin ja teknologisesti laadukkaan tuotteen parissa. 

Lue lisää Polesta: www.polebicycles.com

Työnkuva: 

Polen konepajassa tuotetaan korkealaatuisia koneistettuja maastopyörän runkoja kilpa- ja aktiiviharrastajien vaativaan käyttöön. Käytössäsi on kolme- ja viisiakseliset suurnopeustyöstökeskukset vuodelta 2019. Työstettävä materiaali on alumiini. Työ on vaihtelevaa ja työvaiheita on monia. Laadun tarkkailu on myös hyvin tärkeä osa työtäsi. Teet laatupöytäkirjoja monista eri vaiheista ja jokainen tuote tarkistetaan huolella. Laadusta ei tingitä koskaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Sinulla on alan koulutus ja yli 3 vuoden kokemus 5-akselisesta CNC-koneistuksesta ja ohjelmoinnista. Olet tarkka ja ammattiylpeä sekä kiinnostunut modernista huipputeknologiasta. Omaat kolmiulotteisen hahmotuskyvyn, osaat tulkita piirustuksia ja mahdollisesti tehdä myös asetuksia työstökeskukselle. Edellytämme aktiivista osallistumista, sillä Pole toimii alalla intohimoisesti, jossa vain paras on kyllin hyvä lopputulos.

Tarjoamme sinulle:

Lupaamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työkentän kehittyvässä yrityksessä alan johtavien innovaattoreiden seurassa. Polen arvot ovat todenmukaisuus ja huippuosaaminen. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin. 

Katso vielä lisää: 

https://youtu.be/KxzY4mc9Qs0

Hakuprosessi:

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Tahdotko mukaan hyvään porukkaan? Laita hakemus meille jossa kerrot itsestäsi ja palkkatoivomuksesi. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:

WorkPowerin yhteyshenkilöiltä:

Elina Forssell, HR-konsultti: 040 706 9967/elina.forssell@workpower.fi

Niina Riikonen, Asiakkuuspäällikkö: 045 111 0029/niina.riikonen@workpower.fi