CAM-ohjelmoija/CNC-koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko kuulua osaksi kasvaava ja modernia joukkoa? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme CAM-OHJELMOIJAA/CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on kasvava ja kehittyvä moderni konepaja. He valmistavat asiakkailleen erilaisia koneistettuja osia ja kokonaisuuksia. Heidän toimintansa on jatkuvassa kasvussa ja tällä kertaa haemme lisää osaajia heidän tiiviiseen sekä rentoon joukkoonsa. CNC ohjelmoijana suunnittelet kappaleiden valmistukseen kiinnittimet ja menetelmät, CNC ohjelmat sekä mittausohjelmat koordinaattimittakoneille. Pääset mukaan jatkuvasti kehittyvän koneistuksen pariin. Käytössäsi ovat modernit CNC monitoimikoneet ( Mazak integrex) ja vaakakaraisia koneistuskeskuksia. Kappaleen käsittelyyn on Fanuc- ja Motoman-robotteja. CAM-ohjelmistona on Estlcam.

Mitä odotamme työntekijältä? Ensisijaisesti odotamme sinulta motivaatiota ja halua kehittää itseäsi. Tulet hyvin toimeen muiden työntekijöiden kanssa tiiviissä työyhteisössä. Odotamme sinulta aikaisempaa koneistuskokemusta, CAM-osaamista, teknisten piirrustusten lukutaitoa sekä PC:n peruskäyttötaitoja. Lisäksi hallitset modernien ohjelmistojen käytön. Sinulla voi esimerkiksi olla joko Kone- ja tuotantoktekiniikan insinöörin tai DI-insinöörin tutkinto. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn lisäksi monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Valittu työntekijä perehdytetään tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin. Lisätietoja antaa Henkilöstökonsulttimme Jaakko Kinnunen p. 040 621 4498 tai jaakko.kinnunen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1239332
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu