(Poistunut julkaisusta)

Call center työntekijä
Vitamail

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Vitamail on mukana Vastuullinen Kesäduuni 2018-kampanjassa ja rekrytoi joukon innokkaita nuoria kesätöihin. Hyvä ja kannustava työilmapiiri edesauttaa hyvän tuloksen tekemisessä ja siksi meillä Vitamaililla pidetään erittäin hyvää huolta työntekijöistä. Hyvästä ja rennosta työilmapiiristä kielii jo pingispöytä, joka toimistoltamme löytyy ja jonka ääressä on mukava rentoutua tauoilla. Kuukausittain keräännymme yhdessä viettämään palkkajuhlia, joissa on tarkoitus nauttia yhdessä tekemisestä ja erilaisista huveista. Kesällä 2018 vietämme myös vuosittaiset kesäjuhlat!

Call center työntekijänä työtehtäviisi kuuluu Vitamailin ja NutriCuren tuotteiden myynti ja markkinointi kuluttaja-asiakkaille. Etsimme reippaita ja ulospäinsuuntautuneita persoonia, jotka tykkäävät olla ihmisten kanssa tekemisissä. Hymysi ei hyydy hankalassakaan tilanteessa ja haluat aina löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Toivomme, että olet kiinnostunut myynnistä tai yleisesti kaupan alasta. Alan opinnot katsomme eduksesi. 

Töitä tehdään arkisin 8.45-15.30 välillä eli Sinulle jää illat ja viikonloput vapaiksi, eikä koko kesä mene vain töiden tekemiseen! Kesätyön kesto on mielellään kolmisen kuukautta touko-syyskuun välillä, mutta meidät tunnetaan joustavana työnantajana, joten aina on varaa neuvottelulle. Pääasia on, että viihtyisit meillä suurimman osan kesästä! Sinun on mahdollista aloitella jo kevään aikana osa-aikaisesti iltatiimissä ja todennäköisesti jatkaa myös syksyn koittaessa!

Mikäli haluat viettää kesäsi osana huikeaa yhteisöämme niin kerro siitä meille! Vapaamuotoisen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekry@vitamail.fi. Laitatathan otsikoksi "Call center kesätyö".

Yritykseemme ja tuotteisiimme pääset tutustumaan osoitteissa www.nutricure.fi ja www.vitamail.fi