Call Center -työntekijä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Asiakkaamme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä. Meillä on nyt haussa asiakkaallemme myyntihenkinen


CALL CENTER -TYÖNTEKIJÄ

suorarekrytointina kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.


Tehtävässä vastaat yhdessä tiimisi kanssa Suomen suurimman sähköyhtiön asiakaspalvelusta (inbound). Otat vastaan kuluttaja-asiakkaiden puheluita ja päivität asiakkaiden sopimukset ajan tasalle, auttaen heitä myös erilaisten ongelmien ratkaisemisessa. Asiakaspalvelua toteutetaan lisäksi Chat-kanavan kautta, joka mahdollistaa monipuolisen työnkuvan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet rohkea ja myynnillinen persoona, joka omaa hyvät asiakaspalvelutaidot ja paineensietokyvyn. Arvostamme lisäksi aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenteesi työntekoa kohtaan sekä aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Tehtävään valittava henkilö saa työhön kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin täyden tuen. Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työskentely tapahtuu pääasiassa arkipäivisin, mutta tehtävä edellyttää joustavuutta erilaisiin työvuoroihin klo 7.45-22 välisenä aikana (keskimäärin 3 iltavuoroa/kk ja 1 viikonloppuvuoro/kk). 

Palkkaus koostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä tavoitteiden mukaan muodostuvista, kannustavista provisioista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=369 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337269
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu/palvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Häkli (elisa.hakli (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4502
  • Sijainti: Tampere