(Poistunut julkaisusta)

Call Center -työntekijä (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Asiakkaamme on arvostettu ja alalla pitkään toiminut myyntiorganisaatio Tampereen keskustan läheisyydessä. Etsimme asiakkaallemme myyntihenkistä

CALL CENTER -TYÖNTEKIJÄÄ

suorarekrytointina kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat yhdessä tiimisi kanssa Suomen suurimman sähköyhtiön asiakaspalvelusta (inbound). Työssäsi otat vastaan kuluttaja-asiakkaiden puheluita sekä päivität asiakkaiden sopimukset ajan tasalle, auttaen heitä myös erilaisten ongelmien ratkaisemisessa. Lisäksi tuotteiden lisämyynti asiakaskontaktien yhteydessä sisältyy työnkuvaasi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet rohkea ja myynnillinen persoona, joka omaa erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä hyvän paineensietokyvyn. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä sekä sujuvia IT-taitoja. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenteesi työntekoa kohtaan ja aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vk) arkipäivätyö, säännöllinen työaika on klo 9-17. Palkkaus koostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta ja tavoitteiden mukaan muodostuvista, kannustavista provisioista. 

Tehtävään valittava henkilö saa työhön kattavan palkallisen perehdytyksen ja positiivisen tiimin täyden tuen. Uusille työntekijöille maksetaan lisäksi työsuhteen alussa takuuprovisiota kannusteeksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, alustavasti heinä-elokuun vaihteessa.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-15 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.