(Poistunut julkaisusta)

Cadmatic-pääkäyttäjä koneistosuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

CADMATIC-PÄÄKÄYTTÄJÄÄ 

koneistosuunnitteluun. 


Tehtäviisi kuuluu

Cadmatic-pääkäyttäjänä koneistosuunnittelussa vastaat Cadmatic PI&D sovelluksen ylläpidosta. Ylläpidät järjestelmien välisiä linkkejä ja toimit osastosi Cadmatic käyttäjätukena. Lisäksi vastaat sovelluksen kehittämisestä yhteystyössä sovellustoimittajan kanssa.


Toivomme hakijalta

Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. Olet työssäsi järjestelmällinen, tiimihenkinen, joustava ja paineensietokykyinen. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Aikaisempi kokemus SQL-kannasta ja C-kielestä ovat eduksesi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jari Yli-Tolppa
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
040 5815014 (soittoaika arkisin klo 12.30-13.30)
jari.yli-tolppa@meyerturku.fi