(Poistunut julkaisusta)

Caddiemaster / Asiakaspalvelija
Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko ulospäinsuuntautunut ja reipas asiakaspalvelija? Haluaisitko päästä työskentelemään yhdelle Suomen parhaimmista golfkentistä? Meillä on sinulle juuri oikea työpaikka!

Etsimme asiakkaallemme RuuhikoskiGolf Oy:lle Ruuhikosken golfkentälle caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin. Ruuhikosken golfkenttä aukeaa toukokuussa, joten työntekijöiden työsuhteet alkavat huhti-toukokuussa sopimuksen mukaan työperehdytyksen merkeissä. Työsuhteet ovat kestoltaan 3-6 kuukautta. Työllistyminen on mahdollista kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista kausityötä golfkentällä. Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kuten esimerkiksi peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, golftarvikkeiden myynti ja kassatyö. Työssä pääset tekemään paljon erilaisia tehtäviä sekä osaksi kiinnostavaa golfyhteisöä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja omaat kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja joustava. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Golf-alan tuntemus ja aito kiinnostus lajia kohtaan katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS viimeistään 17.3.2020 mennessä! Paikat täytetään sitä mukaan kun tehtävään sopivat henkilöt löytyvät.

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.