(Poistunut julkaisusta)

CAD/CAM-tuotespesialisti
Planmeca

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Haemme nyt vahvan kasvumme tueksi aktiivisen työskentelyotteen omaavaa

CAD/CAM-TUOTESPESIALISTIA

3D-tulostinten ja CAD/CAM-ratkaisujen pariin.

Planmeca tarjoaa kattavan valikoiman 3D-tulostimia ja muita CAD/CAM-ratkaisuja hammaslääkäreille ja hammaslaboratorioille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki tarvittavat työkalut CAD/CAM-työskentelyä varten aina skannereista moderniin CAD-ohjelmistoon ja valmistukseen. Ratkaisut täydentävät Planmecan alan johtavien hammashoitolaitteiden ja -ohjelmistojen tuotevalikoimaa.

Tuotespesialistina vastuullesi kuuluvat 3D-tulostin- ja CAD/CAM-tuotehallinta sekä niihin liittyvät myynnin ja markkinoinnin tukitehtävät. Toimit läheisessä yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa ja osallistut uusien ominaisuuksien tuotteistamiseen. Kehität myynti- ja markkinointimateriaalejamme, osallistut asiakastilaisuuksiin ja pidät tuotekoulutuksia.

Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluvat myös asiakasyhteydet jakelijoihimme, kilpailijaseuranta sekä tuotemarkkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi olet mukana uutuustuotteiden lanseerauksissa ja toimit teknisenä asiantuntijana myyntitilaisuuksissa ja näyttelyissä. Työhösi sisältyy matkustamista ulkomailla.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • teknistä tai hammashoitoalan koulutustaustaa (esim. insinööri, hammasteknikko, hammaslaborantti)
  • hyviä yhteistyötaitoja ja vakuuttavuutta asiakaspalvelutilanteissa tai aktiivisessa myyntityössä
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • kykyä kantaa vastuuta itsenäisestä tehtäväkentästä
  • yleistä ymmärrystä it-infrastruktuurista
  • matkustusvalmiutta

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen 3D-tulostimista ja hammaslääketieteen CAD/CAM-laitteista tai -ohjelmistoista. Sinulla voi mahdollisesti olla myös aiempaa kokemusta myynnistä tai markkinoinnista. Työssäsi pääset halutessasi hyödyntämään englannin lisäksi myös muuta kielitaitoasi, kuten saksan, ranskan, espanjan tai italian kielen taitoa.

TARJOAMME

Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien tuotteiden parissa ja kansainvälisessä asiakasympäristössä. Saat tietenkin myös hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen auttamaan sinua menestymään tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CAD/CAM Solutions Director Pontus Degerlund sähköpostitse osoitteesta pontus.degerlund (at) planmeca.com.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 4.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.