CAD/CAM -suunnittelija
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haemme CAD/CAM-suunnittelijaa Noreca Oy:lle Rovaniemelle!

Noreca Oy:n toiminta-ajatuksena on auttaa kumppaneitaan viemään ideat suunnittelupöydältä tuotteeksi saakka. Noreca tuottaa CNC- tarkkuuskoneistettuja tuotteita vaativiin asiakassovelluksiin. Palveluihin kuuluvat myös alumiinin muotopuristus, hitsaus ja lämpökäsittely. Kaiken tämän mahdollistaa vankka kokemus, nykyaikainen laitteisto ja kattava yhteistyöverkosto. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä helppojen kulkuyhteyksien varrella. https://www.noreca.fi/

Haettavan henkilön työnkuva on monipuolinen, sillä suunnittelun lisäksi pääset ns. laittamaan kädet saveen tuotantopuolellakin! Pienen tiimin etuna on monipuoliset työtehtävät ja yhdessä työskentely. Työnkuvaan kuuluu olennaisesti metallituotteiden 3-, 4- ja 5-akselisen valmistuksen suunnittelu, kiinnittimien ja kiinnitinjärjestelmien suunnittelu sekä työstörataohjelmointi GibbsCAM ja Solidworks -ohjelmistoja käyttäen.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja erilaiset suunnitteluohjelmistot ovat sinulle jo hyvin tuttuja.
Tehtävään valittavalla tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa
-tarkkuus ja täsmällisyys
-oma-aloitteisuus
-reipas ja rehti asenne työntekoon
-kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja nähdä metsä puilta

Työtä tehdään Norecan tuotannossa tyypillisesti päivävuorossa ja kausittaisia tuotannon ruuhkahuippuja tasataan 2-vuorotyönä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvin työssään suoriutuvalla työntekijällä on mahdollisuus rekrytoitua Norecalle.

Jos sinua kiinnostaa säännöllinen työ siisteissä ja nykyaikaisissa tuotantotiloissa lähellä Rovaniemen keskustaa, jätä hakemuksesi tai ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minja Murtomaa 050 444 4452 / minja.murtomaa@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528623
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilari Impola (ilari.impola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Rovaniemi