(Poistunut julkaisusta)

CAD-tulostaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Jyväskylään

CAD-TULOSTAJAA

määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen! Tehtävänkuvaan kuuluu tulostettavien materiaalien valmistelu, tulostus, pakkaaminen sekä arkistointi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sisältöpalvelujen parissa. Asiakasyrityksemme on Suomen monipuolisin osaaja sisältöpalvelujen saralla, joten pääset näkemään ja oppimaan alan ammattilaisilta. Sijaisuus on ajalle 3.9.2018-31.5.2019.
Odotamme sinulta
Työtehtävissä menestyminen edellyttää hyvää tietoteknistä perusosaamista ja ymmärrystä tietoteknisistä asioista. Koulutusta alalle ei tarvita, mutta sinun tulisi omaksua nopeasti uusia järjestelmiä sekä työtapoja. Etsimämme työntekijä on tarkka ja vastuuntuntoinen, unohtamatta kuitenkaan ripeää työotetta! Pystyt työskentelemään hektisissäkin tilanteissa rivakasti etkä säikähdä myöskään nopeita muutoksia tai rutiininomaista työtä.

Odotamme hakijalta tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Muut tiedot
Mikäli olet muuttuvissa tilanteissa kuin kala vedessä, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "CAD-tulostaja". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 22.8.2018.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
9 kk
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.08.2018 mennessä.