(Poistunut julkaisusta)

CAD-suunnittelija sairaalahankkeisiin, kokoaikainen, Granlund Oy, Helsinki
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Granlund Oy:lle CAD-suunnittelija sairaalahankkeisiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään siihen Studentworkin kautta.

Tässä tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoisia projekteja, joiden puitteissa pääset tekemään sairaalahankkeiden laitesuunnittelua CAD tai Revit -ohjelmistoja käyttäen. Roolissa suunnittelet miten uusiin kohteisiin saadaan tarvittavat laitteet sairaalan tiloihin. Työsuhteen alkuvaiheessa työtä tehdään lähes täysin Granlundin toimistolla, mutta projektien edetessä pääset suunnittelutyön lisäksi tekemään asiakaskäyntejä ja työskentelemään yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.  

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.
https://www.granlund.fi/

Pääasialliset tehtävät
  • Projektiluontoinen sairaalahankkeiden laitesuunnittelu CAD tai Revit -ohjelmistoilla
  • Asiakas- ja muu sidosryhmätyöskentely
Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri tai DI)
  • Ymmärrystä projektityöskentelystä
  • Kokemusta CAD ja/tai Revit ohjelmistojen käytöstä
  • Joustavaa asennetta ja yhteistyökykytaitoja
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • päästä työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien projektien parissa osaavien ja mukavien tiimiläisten kanssa
  • hienoon urapolkuun ja ammatilliseen kehittymiseen
  • erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksia tehtävään liittyen
  • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.2.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.