(Poistunut julkaisusta)

CAD-osaaja ja dokumentoija, kokoaikainen/osa-aikainen, Oulu
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019
Kiinnostaako sinua työ mallintamisen ja dokumentoinnin parissa? Haluatko tulla mukaan ison teollisuusprojektin loppuun vientiin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme CAD-osaaja ja dokumentoija! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme CAD-osaajaa ja dokumentoijaa alkuun 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä voi olla toiveesi mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Voitkin olla vielä opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija tai jo hieman kokemustakin kerryttänyt tekijä.
 
CAD-osaajana ja dokumentoijana toimit mielenkiintoisen teollisuuden hankkeen loppuun viennissä. Pääsetkin vaikuttamaan työlläsi projektin viimeistelyyn. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kartuttaa alan kokemusta. Asiakasyritys on suomalainen insinööritoimisto, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Teet piirustus- ja word-dokumenttien päivitystä
 • Teknisessä piirtämisessä käytät mallinnustyökaluja kuten AutoCAD
 • Dokumentaatio tapahtuu pääasiallisesti Microsoft Wordilla
 • Osallistut ajoittain myös projektipalavereihin
 
Odotamme sinulta 
 • Opintoja soveltuvalta alalta, esimerkiksi koneautomaatio tai LVI (insinööri / DI)
 • Käyttökokemusta jostain mallinnusohjelmistosta opintojen, harjoittelun tai työkokemuksen pohjalta
 • Tarkkaa työotetta
 • Suomen ja englannin kielen taitoa 
 
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä alalla ja saada arvokasta työkokemusta
 • Tilaisuuden tulla mukaan merkittävään projektiin
 • Työtiimin, missä tulette yhdessä ottamaan uudet tehtävät haltuun
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Yrityskulttuurin, jossa tekijät viihtyvät   
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tapahtuu porrastetusti kevään 2020 aikana. Ensimmäiset tekijät aloittavat tehtävät jo tammikuussa 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.