Cabin Crew
Nordic Regional Airlines Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Haemme sekä uusia että kokeneita lentoemäntiä ja stuertteja Norran vuoden 2022 matkustamohenkilökunnan kursseille. Onko erinomainen asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja etsitkö haasteita ilmailun parista? Jos haluat työskennellä ilmailualan nuorekkaimmassa yrityksessä mahtavien työkavereiden seurassa, tämä voi olla sinun tilaisuutesi!

Matkustamohenkilökunnan työ on vaativa palveluammatti, jossa lentoemäntä tai stuertti on vastuussa paitsi lentomatkustajien ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta myös heidän turvallisuudestaan matkan aikana. Matkustamohenkilökunnan työ on vaihtelevaa vuorotyötä. Lentoja ja työvuoroja on kaikkina vuorokauden aikoina, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään 20 vuoden ikää
 • 157–180 cm pituutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Vähintään 50 metrin uimataitoa
 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Ylioppilastutkintoa tai vastaavia tietoja
 • Valmiuksia työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä
 • Normaalia näköä ja kuuloa
 • Hyvää terveydentilaa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Sinulla ei ole näkyviä tatuointeja, lävistyksiä tai hammaskoruja
 • Pystyt sitoutumaan Norran arvoihin, jotka ovat vastuullisuus, kunnioitus ja innostus


Koulutamme kaikki valitut henkilöt matkustamotyöntekijän ammattiin omalla viiden viikon pituisella cabin crew -kurssillamme. Kurssilla opitaan työssä vaadittavat turvallisuus-, ensiapu- ja palvelutaidot. Mikäli sinulla on voimassa oleva Cabin Crew Attestation, on kurssin pituus noin kolme viikkoa.

Ennen kuin valittu henkilö voi osallistua kurssille, tulee hänen toimittaa terveydentilastaan ilmailulainsäädännön mukainen ilmailuviranomaisen myöntämä todistus (Cabin Crew Medical Attestation), jonka hän sitoutuu hankkimaan omalla kustannuksellaan. Huomaathan, että mm. seuraavat sairaudet ovat este Cabin Crew Medical Attestationin saamiselle: migreeni, epilepsia, diabetes, sydän- ja verisuonitaudit sekä neurologiset ja psyykkiset sairaudet. Saat lisätietoja todistuksen hankkimisesta hakuprosessin edetessä. Ennen koulutuksen alkamista jokaisen tulee käydä lisäksi työnantajan kustantamassa työhöntulotarkastuksessa, johon sisältyy huumeseula. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla voimassa lisäksi vaadittavat rokotukset (A- ja B-hepatiitti, MPR ja tetanus). Noudatamme Euroopan ilmailuviranomaisen EASA:n suositusta siitä, että matkustamohenkilökunnalla on oltava myös Euroopan lääkeviraston hyväksymä COVID-19-rokotus tai -rokotussarja.

Valintaprosessi cabin crew -kurssille on kaksivaiheinen. Prosessi alkaa ryhmähaastatteluilla, joiden perusteella osa hakijoista kutsutaan yksilöhaastatteluun. Yksilöhaastatteluista valitaan osallistujat koulutukseen. Lähetämme haastattelukutsut sähköpostitse, muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi.

Työsuhteen syntyminen edellyttää kurssin läpäisemistä hyväksytysti. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.9.2022 saakka ja sen muoto (osa-aikainen/kokoaikainen) vahvistuu tarkentuvan liikenneohjelman perusteella. 

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki on meille pienessä työyhteisössä ensiarvoisen tärkeää.

Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen, hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on hauskaa tekemistä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin ja metsäretkiin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tarjoajien kanssa.

Lue meistä lisää kotisivuiltamme ja tutustu Norran porukkaan tämän videon kautta.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Laita hakemuksesi heti matkaan alla olevan linkin kautta – lupaamme auringonpaistetta työpäiviisi myös pilvisinä päivinä!

Haku on auki 19.12.2021 asti.

Kaikille valituille henkilöille teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja hausta voit kysyä osoitteesta rekry@flynorra.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot