(Poistunut julkaisusta)

C++ -ohjelmistosuunnittelija, kokoaikainen, Labrox Oy, Turku
Labrox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Kiinnostaako sinua työskennellä merkityksellisten projektien parissa? Omaatko jo aikaisempaa kokemusta C++ -teknologian käytöstä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme C++ -ohjelmistosuunnittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Labrox Oy:lle, ongelmanratkaisutaitoista C++ -ohjelmistosuunnittelijaa Turkuun. Tehtävä on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.
  
C++ -ohjelmistosuunnittelijan tehtävässä pääset työskentelemään laitteiden ohjelmoinnin, testauksen ja dokumentoinnin parissa. Töitä tehdään laatujärjestelmän alaisena reguloidussa ympäristössä (regulated environment IEC 62304, IVD, ISO 13485, ISO 9001). Labroxin valmistamia tuotteita käytetään mm. laboratorioon, lääketieteeseen ja diagnostiikkaan, joten pääset työssäsi toimimaan osana merkityksellisiä projekteja. Lisäksi toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus parantaa ihmisten terveyttä ja elämänlaatua. Ja jos kiinnostukseesi kuuluu tekniset härvelit, niin Labroxilla pääset kokemaan positiivisia pellepelottomaisia viboja!

Labrox on turkulainen teknologiayritys, joka suunnittelee ja valmistaa levylukijoita. Ne ovat laboratoriomittalaitteita, joita käytetään erilaisten nestenäytteiden reaktioiden tutkimiseen. Levylukijoita käytetään laajasti tutkimuksessa, lääkekehityksessä ja laadunvarmistuksessa sekä diagnostiikassa. Liikevaihto 2019 oli 3,9 MEUR ja yritys työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä.

Pääasialliset tehtävät
 • Ohjelmointi C++:lla
 • Testaus ja dokumentointi
 • Yhteydenpito sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä C++:lla
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Luontaisia kommunikointitaitoja
 • Kykyä ja halu puntaroida eri mahdollisuuksia ja niiden vaikutuksia kokonaisvaltaisesti
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittää taitojasi ohjelmistosuunnittelijana
 • Työn aidosti merkityksellisten tuotteiden ja palveluiden parissa, jotka ovat Made In Finland
 • Avoimen työyhteisön, jossa huumoria ja huolenpitoa piisaa
 • Hyvän perehdytyksen
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Vaikuttaa työvälineisiin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.9.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään lokakuussa 2020, mutta mahdolliset irtisanomisajat on mahdollista ottaa huomioon. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen, (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.