(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen teollisuusmaalari
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-auton ajotaitoista teollisuusmaalaria Kilpilahteen.

Teollisuusmaalarina toimit pääsääntöisesti kokeneen pintakäsittelijän apuna hiekkapuhallus sekä ruiskumaalaustehtävissä, mutta työnkuvaan sisältyy myös käsin tehtäviä korroosionesto maalauksia. Tehtävässä toimit kuorma-auton kuljettana Kilpilahden haastavissa työmaa olosuhteissa, joten C-ajokortti sekä itsevarmaa ajotapa ovat välttämättömiä. Pääsääntöisesti työkohteet sijaitsevat ulkotiloissa, joten työn luonteen vuoksi työmäärä voi vaihdella. Kuljettajan ammattipätevyys ei ole välttämätön.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja täsmällinen, joka omaa työtä pelkäämättömän asenteen. Pidät käsillä tekemisestä ja työskentely tiimissä sekä itsenäisesti sujuu mutkitta. Turvallinen työskentely ja työohjeiden noudattamin on sinulle ehdottoman tärkeää. Työhön perehdytetään, joten tehtävä soveltuu myös kokemattomalle työntekijälle. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenkiintoisessa teollisuusympäristössä hyvässä ja joustavassa alan johtavassa yrityksessä. Työt tehdään päivävuorossa ja sopimus on määräaikainen syksyyn asti. Myös pitempään työsuhteeseen on hyvä mahdollisuus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisin linkin kautta.

Lisätietoja Baronalta antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 501 2792

Eduksi luettavat asiat: C-kortti, Työturvallisuuskortti, Tulityökortti