(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen rakennustyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme C-kortillista reipasta ja työtä pelkäämätöntä tekijää. Työ on monipuolista aina raksatyömailta varasto -hommiin. Tulisit työskentelemään rakennustyömailla mm. imupalveluiden parissa, johon kuuluu muun muassa puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia, suurtehopuhallusta ja Lecasoraurakointia.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja luotettavan työpaikan, jossa pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Työ on pääasiassa päivätyötä ja tapahtuu Uudenmaan alueella.
Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä saisi olla taustaa rakennustyömaiden parista sekä tervettä maalaisjärkeä. Toivomme sinun pystyvän heittäytymään työtä pelkäämättömästi eri työnkuviin. Toivomme sinulta myös joustoa työaikataulujen suhteen. Työ vaatii hyvän fyysisen kunnon ja halun tehdä töitä sekä suomen, viron tai venäjän kielen osaamisen.
Muut tiedot
Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän epäröimättä hakemuksen oheisesta "Hae tätä työpaikkaa" -linkistä tai sähköpostilla anni.koskela@vmp.fi Lisätietoja saat soittamalla 044 7500 879.
Kesto
Alkaa määräaikaisella, tähtää vakituiseen
Lisätietoja
Anni Koskela, anni.koskela@vmp.fi, 0403075704
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.09.2018 mennessä.