(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen puhdistustyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen C-kortillista puhdistustyöntekijää teollisuuskohteisiin Lappeenrantaan ja lähialueille.

Puhdistustyöntekijänä toimit suurtehoimuauton kuljettana ja osallistut teollisuuskohteiden suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut Lappeenrannan lähialueilla. Työt tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työn luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen.

Toivomme hakijalta C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen päivävuorossa alalla hyvin tunnetussa ja taloudellisesti vakaassa organisaatiossa. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille on erittäin hyvä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Hyppänen, 050 4399785

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: C-ajokortti, Ammattipätevyys