(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen puhdistustyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme noin 4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen C-kortillista puhdistustyöntekijää teollisuuskohteisiin Turun alueelle.

Puhdistustyöntekijänä toimit suurtehoimuauton kuljettana ja osallistut teollisuuskohteiden suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut Turun ja Naantalin lähialueille. Työt tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työn luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen.

Toivomme hakijalta C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme noin 4 kuukauden määräaikaisen työsuhteen päivävuorossa alalla hyvin tunnetussa ja arvostetussa organisaatiossa. Hyvin suoritettujen töiden jälkeen on mahdollisuus myös pitempään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Lähteenkorva, 0504003817

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: C-kortti, Ammattipätevyys