C-kortillinen puhdistustyöntekijä komennusluontoiseen työhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme C-kortillisia puhdistustyöntekijöitä useihin syksyn seisakkeihin ympäri Suomea.

Puhdistustyöntekijänä toimit suurtehoimuauton kuljettajana ja osallistut komennusluontoisesti eri teollisuuskohteiden suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut. Seisakkityön luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen, sekä valmiutta matkustaa työn vuoksi.

Vaadimme hakijoilta C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Toivomme sinulta myös aiempaa kokemusta tehdastyöskentelysta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen kaluston ja tarvittaessa majoituksen työpaikan läheisyyteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sopimukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Teemme valintoja paikkaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela p. 0504648493, arkisin klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot