(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen puhdistustyöntekijä komennusluontoiseen työhön
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme C-kortillisia puhdistustyöntekijöitä useihin syksyn seisakkeihin ympäri Suomea.

Puhdistustyöntekijänä toimit suurtehoimuauton kuljettajana ja osallistut komennusluontoisesti eri teollisuuskohteiden suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut. Seisakkityön luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen, sekä valmiutta matkustaa työn vuoksi.

Vaadimme hakijoilta C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Etunasi toimii voimassa oleva työturvallisuuskortti ja aiempi kokemus tehdastyöskentelystä. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen kaluston ja majoituksen työpaikan läheisyyteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sopimukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Teemme valintoja paikkaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela p. 0504648493, arkisin klo 9-15.