(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen puhdistustyöntekijä komennukselle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme C-kortillisia puhdistustyöntekijöitä huhtikuun lopussa alkavaan teollisuuskohteen seisakkiin Harjavaltaan.

Puhdistustyöntekijänä toimit suurtehoimuauton kuljettajana ja osallistut teollisuuskohteen suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut. Seisakkityön luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen.

Vaadimme hakijoilta C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Etuna toimii voimassa oleva työturvakortti. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja majoituksen työpaikan läheisyyteen. Työt alkavat huhtikuun lopussa ja kestävät arviolta noin kuukauden, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä mukaan myös muihin seisakkeihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Teemme valintoja paikkaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela p. 0504648493, arkisin klo 12-13.
Edellytykset työnsaannille:

  • C-kortti
  • Kuljettajan ammattipätevyys
  • Työturvakortti

    Edellytykset työnsaannille: C-kortti, Kuljettajan ammattipätevyys, Työturvakortti