(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen puhdistustyöntekijä komennukselle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme C-kortillisia puhdistustyöntekijöitä teollisuuskohteen seisakkiin Imatralle. Työt ajoittuvat syyskuulle.

Puhdistustyöntekijänä toimit suurtehoimuauton kuljettana ja osallistut teollisuuskohteen suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut. Seisakkityön luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen.

Toivomme hakijalta C-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi voimassa olevaa työturvakorttia sekä raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja majoituksen. Tehtävässä hyvin pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Hyppänen p. 050 4399785

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: C-kortti, Kuljettajan ammattipätevyys, Työturvakortti