C-kortillinen myyjä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Nautitko asiakaspalvelusta ja myynnistä? Etsitkö kesätyötä omalta alaltasi tai haluat kokeilla välillä jotain uutta? Jatka lukemista, meillä on tarjolla hyvin ainutlaatuinen työtehtävä!

Etsimme asiakkallemme C-ajokortillista torimyyjää kesän sesonkiin. Työpäiväsi alkavat Paimiosta, josta keräät myytävät tuotteet mukaasi ja ajat kuorma-autolla Turun kauppatorille. Päiväsi koostuvat mukavista asiakaskohtaamisista ja tuotteiden myynnistä, joten myös asiakaspalvelu on oleellinen osa tehtävänkuvaa. Työpäivä päättyy Paimioon. Työtä tehdään itsenäisesti ja työpäivät sijoittuvat maanantaista lauantaihin noin klo 6-16 välille sopimuksen mukaan. Tehtävässä on mahdollista aloittaa kesäkuussa ja työt kestävät kesäsesongin ajan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää C-ajokorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteista työotetta. Me sen sijaan tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset nauttimaan kesäpäivien torihengestä työsi ohessa. Myytävät tuotteet ovat herkullisia leipomo- ja konditoriatuotteita. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Kesäkauden jälkeen olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle muita mielenkiintoasi vastaavia työtehtäviä. Palkkatoiveet huomioidaan.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450159
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Paimio, Turku