(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen metallimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Haemme asiakkaallemme C-kortillista metallityöntekijää


Toivomme sinulta metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta tullutta osaamista ja edellytämme kuljettajan ammattipätevyyttä. Osaat myös käyttää hallinostureita ja trukkia. Sinulla on työhön tarttuva asenne, motivaatiota ja oppimiskykyä. Pidät fyysisestäkin työstä ja olet valmis tekemään vuorotyötä.


Tarjoamme siistin ja turvallisen työympäristön ja osaavan henkilöstön tuen. Saat mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi huippuosaajaksi.


Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. Hae oheisesta linkistä mahdollisimman pian, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöassistentti Elina Forssell. elina.forssell@workpower.fi