(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen maanrakennustyöntekijä
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsitkö ulkona tehtävää työtä, jossa ei tarvitse tuijotella samoja nurkkia päivästä toiseen? Ja löytyy C-ajokortti taskusta sekä kokemusta maanrakennustöistä? Hienoa, saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaallamme on hakusessa riuskan työskentelyotteen omaava, käsistään kätevä kuorma-autonkuljettaja monipuolisiin kuljetus- ja maanrakennustöihin. Kuljetat materiaaleja annettuihin kohteisiin ja osallistut myös asennustöihin. Työ on ajoittain raskasta, joten työn ohessa saat pidettyä kätevästi yllä hyvää kuntoa.

Asemapaikka sijaitsee Riihimäellä. Tässä työssä et jämähdä samoihin nurkkiin, vaan työtä tehdään koko Etelä-Suomen alueella. Välillä työ voi vaatia myös yöpymistä muualla, joten sopivathan reissuhommat sinulle?

Tarjoamme hyvän, kilpailukykyisen palkkauksen, ateriakorvauksen sekä päivittäisen matkakorvauksen.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan, bobcatin käyttökokemus on iso plussa.

Etsimme maanrakennushommista jo hieman kokemusta kerryttänyttä tekijää, mutta vuosien kokemusta tärkeämpää on into fyysistä, ulkona tehtävää työtä kohtaan.

Luo osaajaprofiili, kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Olemme yhteydessä pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Jaanalta ma-pe klo 9-13 välisenä aikana numerosta 040 583 5828.