(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen leipomotuotteiden myyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko työn, jossa pääset myymään laadukkaita ja tunnettuja tuotteita? Oletko valmis työskentelemään vaihtelevissa työkohteissa? Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme kokoaikaista C-kortillista LEIPOMOTUOTTEIDEN MYYJÄÄ Turkuun ja lähialueille.

Työtehtäviisi kuuluvat Kotileipomo Tannisten laadukkaiden ja tunnettujen leipomotuotteiden myyminen joulunajan markkinoilla, tapahtumissa ja torilla ma-la klo 6-18 välillä. Kuorma-auton pakkaaminen, purkaminen ja tuotteiden esillepano kuuluu myös työtehtäviisi. C-ajokorttia tarvitset tuotteiden kuljettamiseen Paimiosta myyntikohteeseen.

Toivomme sinun olevan positiivisella ja reippaalla asenteella varustettu oma-aloitteinen työntekijä. Tämän lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn maukkaiden tuotteiden parissa vaihtelevissa työkohteissa vuoden loppuun asti. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kestävät joulusesongin ajan vuoden loppuun.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin Senior Henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, puh. 050 568 1523 tai katariina.kiviluoto@personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi