C-kortillinen kuljettaja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme C-kortillisia KULJETTAJIA erilaisiin kuljetustehtäviin Uudellemaalle!

Haussa logistiikka-alan asiakkaillemme kuljettajia erilaisiin tehtäviin esimerkiksi jakeluauton tai kuorma-auton kuljettajaksi Uudenmaan alueelle. Voit olla jo kuljetusalan kokenut osaaja tai vasta uraasi aloitteleva henkilö. Tärkeintä tehtävässä pärjäämisen kannalta on motivaatio ja hyvä asenne työntekoa kohtaan. 

Hakijalta toivomme:
- Voimassa olevia kuljettajakortteja
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Ahkeruutta ja tarkkuutta sekä joustavuutta työssä

Tehtävä voidaan sopia taustasi mukaisesti, joten toivomme hakemuksia niin kokeneilta kuljetusalan ammattilaisilta kuin myös vastavalmistuneilta kuljetusalan tulevilta ammattilaisilta. Älä siis jätä hakematta tehtävään, vaikka sinulta löytyisi vain vähän aikaisempaa kokemusta. Hyvä asenne on tärkein ominaisuus, jota sinulta edellytämme!

Tarjoamme:
- Sopimuksen mukaisen palkkauksen
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla
- Tarvittavat työvarusteet 

Kiinnostuitko? Jätä meille CV:si järjestelmän kautta! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä numerosta 040 689 3200. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549499
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa