(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen kuljettaja päivävuoroon
Väripirtti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Väripirtti Oy:lle pitkäaikaista ja luotettavaa C-kortillista kuskia! Nyt on tarjolla monipuolinen kuljetustyö kasvavassa perheyrityksessä!

Haemme asiakaspalveluhenkistä kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan jakelutyöhön. Työpäivät alkavat aina Väripirtin Vantaan varastolta osoitteesta Kelatie 17. Töitä tehdään päivävuorossa klo 7-18 välillä kokoaikaisesti arkisin, mutta myös satunnaiset lauantaivuorot kuuluvat työnkuvaan. Työtehtävät sisältävät kuljetuksen lisäksi kuorman lastausta ja purkua autosta sekä tilanteen mukaan myös muita varaston yleisiä tehtäviä, joten kyky tehdä raskasta fyysistä työtä on välttämätöntä.

Odotamme sinulta:

• C-ajokorttia

• Hyvää fyysistä kuntoa

Katsomme merkittäväksi eduksi:

• Kuljettajan ammattipätevyyden

• Rakennusalan tuotetuntemuksen

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja se näkyy! Sinulla on tässä hieno mahdollisuus päästä huippuporukkaan luomaan uraa. Väripirtti Oy on asiakaslähtöinen ja moderni rautakauppa, joka on perustettu vuonna 1954. Yritys on erittäin lojaali, joustava ja arvostettu työnantaja, jossa työsuhteet ovat erittäin pitkiä ja ihmiset viihtyvät heidän tiiviissä työyhteisössä. Saat tehtävään pitkän ja perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus pikimmiten. Täytämme position heti oikean tekijän löydyttyä!