(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen kesätyöntekijä teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Etsimme Uudenmaan alueelle asiakasyrityksillemme vaihteleviin teollisuuskohteisiin ja tehtäviin C-kortillisia kesätyöntekijöitä.

Etsimme useisiin eri teollisuusalan yrityksiin C-kortillisia kesätyöntekijöitä vaihteleviin työtehtäviin. Työkohteita sijaitsee mm. Helsinki-Vantaa lentokentällä, Porvoon Kilpilahdessa öljynjalostamon alueella sekä ympäri pääkaupunkiseutua eri toimipisteillä. Pääasiassa työtehtävät sisältävät kuorma-auton tai muun suuren ajoneuvon kuljettamisen lisäksi teollisuuskohteiden huolto-, kunnossapito- tai muita vastaavia töitä.

Edellytämme hakijalta C luokan ajokortin lisäksi oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan.

Katsomme eduksi, mutta emme edellytä alla listattuja asiota

  • Kuljettajan ammattipätevyys
  • CE-ajokortti
  • Voimassa olevat turvallisuuskortit (Työturvallisuuskortti, tulityökortti ym.)
  • Käsityökalujen tuntemus ja käyttökokemus

Tarjoamme kesätöitä monipuolisista kuljetus- ja huoltotehtävistä mielenkiintoisissa teollisuuskohteissa. Tehtävien työnkuvat ja ehdot räätälöidään hakijan aikaisemman osaamisen ja elämäntilanteen mukaan. Ensimmäiset aloitukset ovat jo huhtikuun aikana, mutta touko-/kesäkuun aikana kesäsesonki ja työntekijätarve ovat kuumimmillaan. Työsuhteen kesto ja palkkaus riippuvat työkohteesta ja työnhakijan taustasta. Kerrothan hakemuksessasi milloin olet töihin käytettävissä ja minkälaiset työt sinua kiinnostavat.

Jos olet kiinnostunut Baronan tarjoamista kesätyömahdollisuuksista niin jätäthän hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

Lisätietoja Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi