(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen jakeluautonkuljettaja
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Oletko suorittanut c-kortin ja kuljettajan ammattipätevyyden? Etsitkö pitkäkestoista työsuhdetta?

Haemme asiakaspalveluhenkistä kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan jakelutyöhön. Työpäivät alkavat aina Vantaan Piispankylästä ja jakelukohteet ovat pääkaupunkiseudulla sekä sen lähikunnissa sijaitsevia yrityksiä. Töitä tehdään arkisin klo 8-16. Työtehtävät sisältävät kuljetuksen lisäksi myös kuorman lastausta ja purkua autosta, joten kyky tehdä fyysistäkin työtä on välttämätöntä. Tehtävässä liikutaan paljon myös asiakkaiden tiloissa, minkä vuoksi ystävällinen asenne, palvelualttius sekä yleinen positiivisuus ovat piirteitä, joita hakijoissa arvostamme.

Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä pääkaupunkiseudun tuntemusta. Aiempi kokemus jakelutehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi hakijoita käsitellessämme. Tehtävässä pärjää hyvin henkilö, joka on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi tarkka, täsmällinen ja paineensietokykyinen.

Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopealla aikataululla ja paikka täytetäänkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi siis heti, jos koet olevasi etsimämme henkilö. Edellytykset työnsaannille:

• Ammattipätevyys

• C-kortti

• Asiakaspalveluhenkisyys