(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen jakeluautonkuljettaja RCK Finland Oy:lle
RCK Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko suorittanut c-kortin ja kuljettajan ammattipätevyyden? Etsitkö pitkäkestoista työsuhdetta?

Haemme asiakaspalveluhenkistä kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan jakelutyöhön. Tarjolla on aluksi määräaikainen työsuhde Baronan kautta kuudeksi kuukaudeksi, mutta hyvin tehtävässä pärjäävällä henkilöllä on erinomainen mahdollisuus vakinaistumiseen RCK Finland Oy:n kirjoille. Toivomme hakijoiden pystyvän sitoutumaan töihin pitkäkestoisesti.

Työpäivät alkavat aina Vantaan Piispankylästä ja jakelukohteet ovat pääkaupunkiseudulla sekä sen lähikunnissa sijaitsevia yrityksiä. Töitä tehdään arkisin klo 8-16. Työtehtävät sisältävät kuljetuksen lisäksi myös kuorman lastausta ja purkua autosta, joten kyky tehdä fyysistäkin työtä on välttämätöntä. Tehtävässä liikutaan paljon myös asiakkaiden tiloissa, minkä vuoksi ystävällinen asenne, palvelualttius sekä yleinen positiivisuus ovat piirteitä, joita hakijoissa arvostamme.

Hakijoilta edellytämme voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä pääkaupunkiseudun tuntemusta. Aiempi kokemus jakelutehtävistä on välttämätöntä. Tehtävässä pärjää hyvin henkilö, joka on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi tarkka, täsmällinen ja paineensietokykyinen.

Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopealla aikataululla ja paikka täytetäänkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi siis heti, jos koet olevasi etsimämme henkilö.