(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen hyllyttäjä, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa/hyllyttäjää pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme etsii hyllyttäjää vahvistukseksi tiimiinsä. Työ sisältää erilaisten tuotteiden (esim. toimisto-, teollisuus- sekä hoivatarvikkeiden) hyllytystä asiakasyritysten tiloissa.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta.

Tehtävässä tarvitaan C-ajokortti. Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys on eduksi muttei välttämätön. Pääasiallinen työskentelyalue on pääkaupunkiseutu.

Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 6-16 välillä siten, että työpäivä alkaa vaihtelevasti klo 6, 7 tai 8. Työpäivien pituus voi jonkin verran myös vaihdella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 4 kuukauden pituisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa henkilöstökoulutusta, hyvät työkalut sekä jatkuvasti kehittyvän ja kannustavan työympäristön.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.