(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen hyllyttäjä, Länsiö Logistiikka Oy, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Länsiö Logistiikka Oy on vuonna 1990 perustettu kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja asiakkailleen tuottava logistiikkayhtiö. Päätoimipaikka sijaitsee Tampereella ja toiminta-alueena on koko Suomi. Palvelun laadun takaa motivoitunut ja tehokas henkilökunta.

Etsimme asiakasyrityksellemme Länsiö Logistiikka Oy:lle hyllyttäjää pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme Länsiö Logistiikka etsii hyllyttäjää vahvistukseksi tiimiinsä. Työ sisältää erilaisten tuotteiden (esim. toimisto-, teollisuus- sekä hoivatarvikkeiden) hyllytystä asiakasyritysten tiloissa.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta.

Tehtävässä tarvitaan C-ajokortti. Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys on eduksi muttei välttämätön. Pääasiallinen työskentelyalue on pääkaupunkiseutu.

Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 6-16 välillä siten, että työpäivä alkaa vaihtelevasti klo 6, 7 tai 8. Työpäivien pituus voi jonkin verran myös vaihdella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 4 kuukauden pituisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Länsiö Logistiikka tarjoaa henkilöstökoulutusta, hyvät työkalut sekä jatkuvasti kehittyvän työympäristön.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, elisa.seppala@nordic.fi tai puhelimitse 050-5495000.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.