(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ajotaitoista asentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työkuvaus:
Työsi pitää sisällään teollisuuden alan yrityksen kuormien ajoa sekä asennustöihin osallistumista. Työpäivä koostuu yleensä asennettavien tuotteiden kuljetuksesta asiakkaalle, jossa ne nostetaan / asennetaan paikoilleen. Kuormausnosturin käyttö on myös olennainen osa työtä. Lisäksi työhön kuuluu kuormien siirtoa työmaille, trukilla ajoa konepajalla ja muita erilaisia järjestelytöitä.

Työssä menestyminen edellyttää:
Vaatimuksena työhön on c-kortti, kokemus kuorma-auton ajosta, kuormausnosturin käytöstä sekä jonkinlainen asennuskokemus. Monipuolinen kokemus erilaisista asennustöistä sekä työympäristöistä katsotaan eduksesi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- joustavuutta
- hyvää työmotivaatiota
- oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Saat hyvän perehdytyksen työhön. Saat tehdä monipuolista työtä ja kehittää osaamistasi. Pääset osaksi osaavaa työporukkaa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on alkuun pitkän sairasloman sijaisuus, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: kuljettaja, asentaja, kuorma-autoala, kokoaikatyö, sijaisuus, teollisuus