(Poistunut julkaisusta)

C-kortillinen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa C-kortillista asentajaa. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee muun muassa laiteasennuksia, hitsaustöitä sekä huolto- ja kunnossapitotöitä mm. energia-alan toimijoille.

Työnkuvaus

Asentajana toimitat höyryä ympäri Etelä-Suomea tilausten mukaan. Laitteisto, jolla höyry tuotetaan ja johdetaan asiakkaan kohteeseen kulkee mukanasi kuorma-autossa. Kohteet voivat olla esimerkiksi voimalaitoksia, rakennustyömaita ym.

Työn edellytykset

Työ edellyttää kokemusta alalta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Höyryn kanssa työskennellessä on vähintään ymmärrettävä sen vaarat. Tästä syystä katsomme eduksesi kokemuksen työstä voimalaitoksissa ja höyryn tai vastaavan parissa. Lisäksi sinulla on C-kortti ja hallitset kuorma-autolla ajamisen. Toivomme, että viihdyt liikkuvassa työssä ja arvostat työturvallisuutta. Taskustasi löytyykin myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi asiakaspalvelulähtöisestä asenteesta on työssä vain etua.

Tarjoamme

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Pääset mukaan positiiviseen ja kannustavaan työporukkaan. Sinut perehdytetään työhön ja laitteistoon.  Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, 15-16 €/h. Työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi kotisivujemme kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi