C-kortillinen asentaja / hitsaaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään monipuolista
metallialan osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu erilaiset valmistus-, kokoonpano- ja asennustehtävät alumiini-, metalli- ja terästuotteiden parissa. Valmistettaviin tuotteisiin voi kuulua esimerkiksi portaita, ovia, aitoja ja profiileja. Lisäksi työssä pääsee ajamaan 20-tonnista koukkulava-autoa, joten edellytämme hakijoilta voimassa olevaa C-ajokorttia sekä ammattipätevyyksiä.

Tuotannon puolella hitsataan MIG-menetelmällä ja asennuskeikoilla puikolla. Valitulla henkilöllä tulee olla hitsauspätevyydet tai valmiudet suorittaa pätevyydet työsuhteen aikana työpaikalla. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä oma-aloitteista ja tekevää työotetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen. Työntekijä solmii kolmen kuukauden mittaisen työsopimuksen Adeccon kanssa. Jatkomahdollisuudet työlle on olemassa.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 28.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot