C++ kehittäjä, Tickingbot Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021
Tässä työssä saat keskittyä juuri siihen missä olet hyvä - koodaamiseen. Jos uratoiveidesi kuunteleminen, vahva arvostus ja esihenkilöiden luotto tekemiseesi kuulostaa mukavalta työympäristöltä, olet oikeassa paikassa. Tickingbot Oy tarjoaa sinulle pienen yrityksen kaikki hyvät puolet!
KUVAUS
Tickingbot Oy:lla on asiakasyrityksiä laidasta laitaan eli vaihtoehtoina on kaikkea ketterästi vaihtuvista projekteista jopa hyvinkin syvällistä perehtymistä vaativiin ympäristöihin. Toiveidesi ja osaamisesi perusteella pyritään löytämään sellainen projekti, joka sopii sinulle parhaiten. Tavoitteena on tukea kehittymistäsi ja tarjota mahdollisimman motivoivia työtehtäviä.

Jos sinulla on vasta jonkin verran kokemusta, saat oppimisesi tueksi seniorimman työparin. Kokeneemmalle C++ kehittäjälle on tarjoilla itsenäisempi rooli, jossa pääsee työskentelemään vastuullisemmissa työtehtävissä.

Tarjoamme:
* mukavan ja tukena olevan työnantajan
* mahdollisuuden vaikuttaa omaan urapolkuusi
* asiakkaasta riippuen joustavan etätyömahdollisuuden
TYÖNKUVA

* C++ kehittäminen
* työskentely osana asiakasyrityksen tuotekehitystiimiä
* osallistuminen projektikatsauksiin ja suunnittelupalavereihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* ainakin 1-2 vuoden kokemus C++ 11 (tai uudempi) kehittäjän työstä
* kokemusta tiimissä työskentelystä
* hyvä englannin kielen taito


Alempi / ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta katsotaan merkittäväksi eduksi. Tässä roolissa on myös eduksi, jos olet päässyt osallistumaan tai vastuuseen laajemmista C++ projekteista.

Tunnistat itsesi seuraavista:
* innokas kehittymään ja oppimaan uutta
* joustava ja yhteistyökykyinen
* asiakaspalveluhenkinen
* positiivinen suhtautuminen konsulttityöhön

Muuta tietoa:


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Toimeksiannot ovat pääasiallisesti Tampereella ja Hyvinkäällä. Etätyö onnistuu useimmissa asiakasyrityksissä joko osittain tai kokonaan.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tickingbot Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Tickingbot Oy on Tampereella vuonna 2016 perustettu ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen erikoistunut IT-talo. Luotettavuus, laatu ja toimiva yhteistyö asiakkaiden kanssa on yritykselle erittäin tärkeää. Tickingbot haluaa olla myös työpaikkana reilu, tasa-arvoinen, yhteisöllinen ja kohdella jokaista arvokkaana yksilönä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528963
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere