(Poistunut julkaisusta)

C#-devaaja automaatioalalle (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Asiakasyrityksemme Tampereen Koneautomaatio on innovatiivinen tamperelainen koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Haemme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja
motivoitunutta C#-devaajaa / koodaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää työtä teollisuuden asiakkaille. Edellytämme hakijalta teknillisten korkeakouluopintojen (esim. tietotekniikan pääaineopinnot; ohjelmistosuunnittelu tai
käytettävyys) tai muun kokemuksen kautta hankittua kokemusta ja osaamista korkean tason ohjelmointikielistä (mm. C#).

Arvostamme hakijassa soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi:

- Rohkeutta ja itsevarmuutta tarttua työhön
- Halua kehittyä ja kasvaa tehtävän mukana
- Asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Matkustusvalmiutta - työssä on mahdollista lyhyet työmatkat pääasiassa Euroopassa, mutta myös muualla ympäri maailman.

Tarjoamme:

- Innovatiivisen ja asiantuntevan työyhteisön
- Pitkäaikaisen työn
- Kasvuyrityksen mahdollisuudet
- Haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittymis- ja etenemismahdollisuuksineen
- Etätyömahdollisuuden tulevaisuudessa
- Mahdollisuuden kehittää osaamista automaatiokentällä (PLC, servot, robotit)

Tässä on oiva tilaisuus päästä kehittymään asiantuntijaksi sekä todelliseksi moniosaajaksi automaatioalalle! Kuulenhan sinusta pikaisesti ja keskustellaan lisää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Devaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.