(Poistunut julkaisusta)

BYRÅSEKRETERARANSTÄLLNING
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Esbo församlingars servicecentral söker en byråsekreterare till regioncentralregister. Regioncentralregister ansvarar för Esbo, Grankulla och Lojo församlingars centralregistertjänster som ämbetsbetyg och släktutredningar samt registrering av kyrkliga förrättningar i medlemsregistret. Till arbetsuppgifterna hör också övriga arbeten inom servicecentralen. Arbetet är till stor del kundbetjäning på finska och svenska.

Behörighetskravet för arbetsavtalsförhållandet är minst lämplig yrkesexamen eller tidigare kännedom och erfarenhet från branschen eller motsvarande uppgifter.

Arbetsuppgiften förutsätter utmärkta kunskaper i både svenska och finska och mångsidiga kunskaper i hantering av kontorsprogram. Personen vi söker är noggrann, initiativrik samt innehar en god samarbets- och kundbetjäningsförmåga. Förmåga att lära sig nya uppgifter förutsätts även, då detta är viktigt under inlärningsperioden.

Grundlönen hör till kravgrupp 402 och är 2051-2288 €/mån beroende på arbetserfarenhet. Tjänsten börjar 1.5.2020 eller enligt överenskommelse och den är förenad med en prövotid på sex (6) måna-der.

Till ansökning bör bifogas meritförteckning/CV.

Ytterligare information ger registertjänsternas byråchef Outi Hakio tfn 050 433 5573 per e-post: förnamn.efternamn@evl.fi.

Ansökan inlämnas genom att fylla i den elektroniska ansökningsblanketten på KirkkoHR tjänsten https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat Ansökan bör vara framme senast den 26.4.2020 kl. 23:59.