(Poistunut julkaisusta)

BYRÅSEKRETERARANSTÄLLNING
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Esbo församlingars servicecentral söker en byråsekreterare. Registertjänsterna ansvarar för Esbo församlingars centralregistertjänster som ämbetsbetyg och släktutredningar samt registrering av kyrkliga förrättningar i medlemsregistret. Till arbetsuppgifterna hör också övriga arbeten inom ser-vicecentralen. Arbetet är till stor del kundbetjäning på finska och svenska.

Behörighetskravet för arbetsavtalsförhållandet är minst lämplig yrkesexamen eller tidigare känne-dom och erfarenhet från branschen eller motsvarande uppgifter.

Arbetsuppgiften förutsätter utmärkta kunskaper i både svenska och finska och mångsidiga kunskap-er i hantering av kontorsprogram. Personen vi söker är noggrann, initiativrik samt innehar en god samarbets- och kundbetjäningsförmåga. Förmåga att lära sig nya uppgifter förutsätts även, då detta är viktigt under inlärningsperioden. Till anställningsförhållandet kan väljas en person som tillhör evangelisk-lutherska kyrkan.

Grundlönen hör till kravgrupp 402 och är 2051-2359 €/mån beroende på arbetserfarenhet. Tjänsten börjar enligt överenskommelse och den är förenad med en prövotid på sex (6) månader.

Till ansökning bör bifogas meritförteckning/CV.

Ytterligare information ger registertjänsternas byråchef Outi Puhakka tfn 050 433 5573 eller per e-post: förnamn.efternamn@evl.fi.
Ansökan inlämnas genom att fylla i den elektroniska ansökningsblanketten på KirkkoHR tjänsten https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat

Ansökan bör vara framme senast den 22.9.2019 kl. 23:59.