(Poistunut julkaisusta)

BYRÅSEKRETERARANSTÄLLNING
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Esbo församlingars servicecentral söker en byråsekreterare. Gravkontoret ansvarar för begravningsarrangemang som gravplats och gravskötsel och bokning av jordfästning. Till arbetsuppgifterna hör också upprätthållande av gravregister och övriga arbeten inom servicecentralen. Arbetet är till stor del kundbetjäning på finska och svenska.

Behörighetskravet för arbetsavtalsförhållandet är minst lämplig yrkesexamen eller tidigare kännedom och erfarenhet från branschen eller motsvarande uppgifter.

Arbetsuppgiften förutsätter utmärkta kunskaper i både svenska och finska och mångsidiga kunskaper i hantering av kontorsprogram. Personen vi söker är noggrann, initiativrik samt innehar en god samarbets- och kundbetjäningsförmåga. Förmåga att lära sig nya uppgifter förutsätts även, då detta är viktigt under inlärningsperioden. Till anställningsförhållandet kan väljas en person som tillhör evangelisk-lutherska kyrkan.

Grundlönen hör till kravgrupp 402 och är 2094-2408 €/mån beroende på arbetserfarenhet. Tjänsten är förenad med en prövotid på sex (6) månader. Vi erbjuder möjlighet till tjänstebostad. Anställningen börjar den 1.11.2019 eller enligt överenskommelse.

Till ansökning bör bifogas meritförteckning/CV.

Ytterligare information ger byråchef Susanne Nyholm tfn 050 363 6707 eller per e-post: för-namn.efternamn@evl.fi. Ansökan inlämnas genom att fylla i den elektroniska ansökningsblanketten på KirkkoHR tjänsten - https://www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/tyopaikat

Ansökan bör vara framme senast den 22.9.2019 kl. 23:59.