Byråföreståndare
Borgå kyrkliga samfällighet

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Till byråföreståndarens arbete hör framför allt att ta hand om bokföring, bokslut och rapportering. I arbetet ingår även att fungera som lokalt IT-stöd och -kontaktperson. Byråföreståndaren ansvarar också för anskaffning av telefoner, kontorstillbehör och -material.

Arbetet som byråföreståndare förutsätter en lämplig yrkesexamen, till exempel merkonom eller tradenom. Den som anställs ska även ha praktisk erfarenhet av ovannämnda uppgifter. Vi värdesätter speciellt praktisk erfarenhet av bokslutsuppgifter och goda IT-kunskaper. Goda insikter i de allmännaste kontorsprogrammen är till nytta i arbetet. Samfälligheten är en tvåspråkig organisation som betjänar på båda inhemska språken, därför är kunskaper i det andra inhemska språket till fördel.

Lönen för tjänsten bestäms enligt kravgrupp 501 i Kyrkans tjänste- och arbetskollektivavtal (2203,61 eur/eur/mån.). Utöver grundlönen betalas en årsbunden lönedel (0-15 %) på basis av tidigare arbetserfarenhet. För tjänsten tillämpas en prövotid på sex (6) månader. Den som väljs till tjänsten ska vara medlem i evangelisk-lutherska kyrkan i Finland och ska före tillträdandet av tjänsten uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Arbetet börjar 1.4.2019 eller enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan senast 25.2.2019 kl. 14.00 genom vårt elektroniska ansökningssystem på adressen www.borgaforsamlingar.fi (välj Lediga arbetsplatser/byråföreståndare).

Tilläggsuppgifter om tjänsten fås av förvaltningsdirektör Sari Mankinen, tfn. 0400 156 257 och ekonomichef Siv Nyqvist, 0400 476 271

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224102
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite