(Poistunut julkaisusta)

Buukkari (Oulu)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
”Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

BUUKKARIA

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva myyntiorganisaatio. Etsimme heille Oulun keskustan toimipisteeseen vasta perustettuun tiimiin vielä 2 uutta, innokasta yritysbuukkaajaa. Nuorekkaassa yrityksessä pääset työskentelemään mukavassa, positiivisessa työporukassa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset atk-järjestelmät, joten sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin olennaiseen, eli omaan tekemiseesi. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän mukaisilla bonuksilla.

Sinun tehtäväsi on buukata päämiehelle etätapaamisaikoja, joissa päämies pääsee esittelemään tuotetta tarkemmin. Arvostamme aiempaa näyttöä yritysmyynnistä ja buukkaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä. Olet sanavalmis ja oma-aloitteinen. Ihmistuntemus ja positiivinen asenne ovat työssä tärkeitä. Saat yrityspäättäjät kiinnostumaan tuotteesta ja pystyt perustelemaan, miksi heidän kannattaisi käyttää aikaansa tutustuakseen tarkemmin tuotteeseen.

Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen. Lisäksi yritys tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja täten mahdollistaa kehittymisesi huippumyyjäksi.

Arvostamme:
- aikaisempaa näyttöä menestyksellisestä puhelintyöskentelystä, erityisesti b2b-myynnistä ja buukkauksesta
- sanavalmiutta ja hyvää ihmistuntemusta
- tuloshakuisuutta
- hyvää suomen kielen taitoa

Palkkaus: 2 000 €/kk + tuloksen mukaiset bonukset.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Alkuun tarjoamme 4kk sopimusta, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä jopa vakituisesti suoraan asiakasyrityksellemme.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita välittömästi kuvallinen hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut heti. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Verronen puh. +358 44 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.”