(Poistunut julkaisusta)

Buukkari B2B palveluihin
Solmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Solmia on buukkauspalveluita tarjoava oululainen myyntiyritys, joka sai alkunsa intohimosta lajiin. Solmia palvelee B2B kauppaa tekeviä yrityksiä ja esimerkkejä edustettavista toimialoista ovat koulutukset, yritysvakuutukset ja tilitoimistot.

Solmialle on nyt haussa

B2B BUUKKARI

toteuttamaan laadukasta puhelinpalvelua. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtuntien määrä voidaan sopia vapaasti sinun tilanteesi mukaan, esimerkiksi 20 h / viikko tai kokoaikainen.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaan tarpeiden mukaan joko buukkausten tai asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttaminen puhelimitse. Työn toteuttamiseen sinulle on tarjolla laadukkaat työkalut sekä esimiehen tuki. Työtä tehdään kotoa käsin, joten asuinpaikallasi ei ole työn menestyksekkään suorittamisen kannalta merkitystä. Odotamme kuitenkin, että sinulla on kokemusta puhelinmyynnistä sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Palkkaus on sopimuksen mukainen ja työtä voi tehdä myös omalla y-tunnuksella.
Voisiko tässä olla sinulle sopiva työmahdollisuus?
Mikäli kiinnostuit, olehan yhteydessä Tiina Hurmeen Solmialta joko soittamalla 050 453 3821 tai tiina.hurme@solmia.fi Haku on auki 21.02.2021 saakka, mutta paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.