Buukkari/ ajanvaraaja, Go On Finland
Go On Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, jonka avulla kokoat yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan voittajajoukkueen.

Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Etsimme Go On Finlandiin energistä ja sanavalmista BUUKKARIA/ AJANVARAAJAA toimimaan monipuolisesti ketjun myynnin tukena. Tehtävänäsi on aktiivinen uusasiakkaiden kontaktointi (pääasiassa puhelimitse) ja tapaamisten sopiminen myyntiorganisaatiolle. Työpisteesi voi sijaita Jyväskylässä, Seinäjoella tai Ylivieskassa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tottunut työskentelemään asiakasyhteistyön ja myynnin parissa. Olet innostunut ja sinulla on hymy huulilla töitä tehdessäsi. Motivoidut selkeistä tavoitteista. Omaat hyvän paineensietokyvyn sekä tartut työhösi oma-aloitteisella ja vastuullisella otteella. Eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea tässä työssä ratkaisee asiakaslähtöinen asenne!

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan vakavaraisessa, vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Potentiaaliset asiakaskohderyhmämme edustavat monipuolisesti suomalaista yrityskenttää niin kokonsa, kuin toimialansakin puolesta. Meillä Go Onilla pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöä, jossa osaamistasi ja kehittymistäsi tuetaan ja onnistumisistasi iloitaan.

Mikäli olet etsimämme vahvistus Go On Finlandin joukkueeseen, laita hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa myyntijohtaja Juha Kalajanniska, 040 821 7511, juha.kalajanniska@go-on.fi .
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314496
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi