Butikssäljare DNA Kauppa Vasa
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Vi söker en säljare till DNA kauppa i Vasa, fast anställning på heltid. DNA speglar en kombination av nyaste kunskaper och flera årtiondens erfarenhet. Vår verksamhet ska vara serviceinriktad, effektiv och tillförlitlig. Vi mäter framgång genom kundnöjdhet.

Hur är vår DNA Butik?

Vi är stolta över att hos oss får alla vara individer. Servicen och försäljningen får spegla våra personliga styrkor. Vi vill lämna ett genuint minne av DNA genom personlig service och ta ansvar för alla våra kunder. Vi vill göra våra kunders vardag mer inspirerande, produktiv och underhållande. Vi vill ständigt utvecklas och ser inga problem med att anamma ny information. Energiskt och alert arbetar vi med glimten i ögat. Vi ser alla till att hålla arbetsmiljön positiv såväl med vårt eget team som med våra kunder. Vi har roligt på jobbet och det får synas ut till kunderna!

Hur betjänar och säljer vi?

Vi finns i butiken för kunderna och därför erbjuder vi genast vår expertis till varje kund som kommer in i butiken. Vi ser till att våra kunder får bra service som omfattar alla DNA: s tjänster och produkter. Vi klarar av att prata kundorienterat och förståeligt, vi går igenom för kunderna viktiga tekniska frågor på en lämplig nivå och ser till att kunderna förstår vad de har köpt. Att göra affärer är så klart vårt mål, men det föregås alltid av äkta, noggrann och kompetent service.

Vad erbjuder vi dig?

Du får överraska våra kunder med en personlig, kompetent och lösningsorienterad service. Du får också möjligheten till kontinuerlig personlig utveckling i ett engagerat gäng. Vi belönar dig mycket generöst för väl utfört arbete (grundlön + provision, dock minst garantilön ICT TES 11,82 €/h) samt efter prövotiden dessutom en telefonförmån. Vi erbjuder fast heltidsanställning (30-37,5 h/v) samt bra möjligheter till karriärutveckling i ett stort företag. Du får utbildning i dina arbetsuppgifter. Det ända du behöver ha är en strålande attityd! DNA kauppa betjänar på finska och svenska.

Blev du intresserad? Ansök om platsen på en gång, vi går igenom ansökningarna löpande.

Ta en titt på uppgiften här https://youtu.be/D7BsJ7dZ6n0

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318719
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (johannes.salminen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0405040591
  • Sijainti: Vaasa