(Poistunut julkaisusta)

Business Unit Manager
Blåkläder Workwear Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme asiakkaallemme Business Unit Manageria

Haluatko saada johdettavaksesi konseptin ja ihmiset jotka todella rokkaavat! Avaamme Vantaalle uuden Blåkläderin lippulaivamyymälän. Tässä duunissa pärjäävät parhaiten aktiiviset, energiset ja asiakaslähtöiset ihmiset. Toivomme että esimiehenä työkalupakkiisi kuuluvat sanat; positiivinen, rouhea, tuloshakuinen tai innostava. Oikeastaan olisimme todella ilahtuneita, jos sinulla olisi jo aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Asennehan tässä ratkaisee ja perehdytämme sinut kyllä tehtävääsi.

Homma menee seuraavasti: Vastaat myymälän toiminnasta ja samalla sinulla on asiakassalkku hoidettavana. Ihmissuhdetaidoista on hyötyä monella eri elämän osa-alueella, emmekä ole siinä suhteessa poikkeus. Koska olemme kansainvälinen yritys, kielitaidostakaan ei olisi haittaa. Englannilla pärjää pitkälle ja ruotsinkielessäkin on omat etunsa. Yleensä työpaikalla puhumme kuitenkin selvää suomea. Koska olemme matala organisaatio, joudut todennäköisesti harrastamaan moniottelua suuntaan jos toiseenkin.

Yritysmyynti on todella isossa roolissa tässä tehtävässä. Siksi ovipumpun ja kontaktoinnin pitäisi alkaa käymään melko pian aloituksen jälkeen. Esimiehenä pidät huolen, että alaistesi asenne pysyy timanttisena ja langat laulavat asiakkaidemme suuntaan.

Tiedämme että vaadimme paljon, mutta meillä huomioidaan myös onnistumiset asiaankuuluvalla tavalla. On tärkeää, että osaat hoitaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, analysoida asiakaskuntaa ja löytää ratkaisuja vahvaan kasvuun. Jos koet että omassa asenteessasi on jotain samaa kuin meidän, älä epäröi tarttua tilaisuuteen. Hakemuksia käymme jo hakuaikana. Sopivan kandidaatin osuessa kohdalle emme aikaile.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiimme. Kerromme tehtävästä mielellämme lisää.