(Poistunut julkaisusta)

Business Unit Manager (Tampere)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme Tampereelle Business Unit Manageria vastaamaan kiskokalustoyksiköstämme, joka kuuluu Mobile Machinery and Commercial Vehicles toimialaan. Monipuolisessa tehtävässä toimit myyjänä ja henkilöstön esimiehenä sekä vastaat yksikön tuloksesta ja kehittämisestä. Yksikön palvelutarjontaan liittyy juniin, vetureihin, metroihin ja raitiovaunuihin liittyvät suunnittelu- ja projektipalvelut sekä asiantuntijatehtävät. Asiakkainamme ovat kiskokalustoalan viranomaiset, operaattorit sekä kalustovalmistajat.

Edellytämme sinulla olevan kokemusta kiskokalustoon liittyvistä tehtävistä ja alan toimijoiden tuntemusta. Tehtävä vaatii dynaamista otetta asiakasrajapinnassa, johtamisosaamista ja organisointikykyä. Osaamisen ja taustan mukaan osallistut myös asiakasprojekteihin. Edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin ja saksan kielentaito on etu.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän alan kehityksen kärjessä ja pääset aktiivisesti kehittämään uutta liiketoimintaa ja henkilöstöä. Kuulut toimialan johtoryhmään. Tehtävää voi hoitaa myös Etelä-Suomen toimipisteistämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Leino (040-5558789). Hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 25.2.2018 mennessä petri.leino@comatec.fi