(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS UNIT MANAGER / LIIKETOIMINTAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ
Eurofins Environment Testing Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme liiketoiminnan kasvun tueksi Eurofins-konsernin ympäristöliiketoiminnan divisioonaan kahta Business Unit Manageria / Liiketoimintayksikön päällikköä vastaamaan Etelä-Suomen Water Testing- ja Contaminated Lands Testing liiketoimintayksiköiden kannattavuudesta, kehittämisestä ja kasvusta.

Yksikön päällikkönä vastaat oman toimialueesi ympäristölaboratorioiden tavoitteiden mukaisesta, kokonaisvaltaisesta ja kannattavasta liiketoimintayksikön kasvusta. Vastuullasi on toteuttaa budjetin, strategian ja yksikön toimintasuunnitelman mukaista operatiivista toimintaa ja kehittää yksikön toimintaa. Mahdollistat omalla aktiivisella ja energisellä työskentelyotteellasi sujuvan yhteistyön myös Eurofins-konsernin muihin maihin. Työskentelet esimiehenä ja vastaat oman toimialueesi asiakastyytyväisyydestä. Tehtävässä raportoit klusterin johtajalle.

Edellytämme sinulta näkemystä ja ymmärrystä ympäristölaboratoriotoiminnoista sekä kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä liiketoiminnan kehittämistyöstä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen, tekninen tai luonnontieteellinen koulutus ja hyvä englannin kielen taito. Olet aikaansaava, järjestelmällinen ja tuloshakuinen työssäsi. Osaat innostaa henkilöstöä valmentavalla johtamisotteellasi myös muutostilanteissa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan vahvasti oman liiketoimintayksikkösi toimintaan. Pääset mukaan maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, Eurofins Scientific -konsernin, suomalaiseen tytäryhtiöön. Eurofins Environment Testing Finland on Suomen johtava ympäristölaboratorioiden verkosto. Kaikki Eurofinsin ympäristöanalytiikkaa tekevät laboratoriot ovat FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimia.

Toimipisteesi sijaitsee Lahdessa. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ joka alkaa tammikuussa 2019.

Lisätietoa tehtävistä antaa toimitusjohtaja Outi Salonen, OutiSalonen@eurofins.fi, p. 040 351 4950 6.11. klo 14-16, 9.11. klo 9-11 ja 14.11. klo 14-16.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.envi@eurofins.fi.