Business Unit Manager, IoT Solutions, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haluatko olla mukana valloittamassa maailmaa yhdessä alansa huippuosaajien kanssa? Tule Comatecille haastamaan itsesi ja luomaan tulevaisuuden IoT-ratkaisuja.

Haemme Tampereelle dynaamista esimiestä vastaamaan IoT Solutions-liiketoimintayksikön kehittämisestä ja kasvattamisesta Automaatioratkaisut-toimialalla. Liiketoimintayksikön tulosvastuullisena vetäjänä tehtäviisi kuuluu ajoneuvo- ja muun teollisuuden IoT- ja ohjelmistoprojektien myynti ja toteutus sekä palveluiden kehittäminen.

Yksikön esimiehenä olet vastuussa oman tiimisi työn johtamisesta ja henkilöstön osaamisen kehittämisestä, sekä yhteistyöstä muiden liiketoimintayksiköiden kanssa. Tehtävässä korostuu myös liiketoimintayksikön strategian luominen sekä kilpailukyvyn kehittäminen. Kykenet myös itse toimimaan projektipäällikkönä toteutusprojekteissa.

Odotamme sinulta:
- näkemystä sulautetun elektroniikan IoT-ratkaisujen kehittämisestä
- vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
- myyntihenkisyyttä ja verkostoitumistaitoja
- kokemusta esimiestyöstä ja asiakas- tai toimittajayhteistyöstä
- yhteistyö- ja organisointikykyä sekä systemaattista ja itsenäistä työotetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa, ruotsin kielen taito on etu.

Olet innokas käynnistämään uusia projekteja ja olet luonteeltasi yrittäjähenkinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Voit olla taustaltasi esimerkiksi sulautettujen järjestelmien osaaja tai IoT-ohjelmistoarkkitehti.

Pystyt tekemään ripeästi ratkaisuja haastavissakin tilanteissa. Haluat kantaa vastuuta ja siedät sen mukanaan tuomaa painetta.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus kasvattaa IoT Solutions -osastoa Comatec Groupissa ja kehittää ainutlaatuista teknologiaa alansa johtavien kansainvälisten yritysten kanssa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen. Kasvavassa konsernissa on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 17.11.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312022
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Toimialajohtaja Miikka Riittinen, puh. 040-860 1670, miikka.riittinen@comatec.fi